#16 2017-02-27 21:59:54

lucyna0102

Użytkownik

Zarejestrowany: 2011-04-18
Posty: 31

Re: problem z wgraniem szablonu

Witam.
Właśnie mnie też interesują te pliki ( uploaded_20161127161134.iwprj_) czy one muszą być wszystkie  w projekcie, czy można je (te starsze) usuwać. Dużo tego jest i myślę, że niepotrzebnie zajmują miejsce.
I jeszcze jedno, jakie pola odhaczyć przy wyborze preferencji.
Pozdrawiam wszystkich.

Offline

 

#17 2017-02-28 11:36:24

lucyna0102

Użytkownik

Zarejestrowany: 2011-04-18
Posty: 31

Re: problem z wgraniem szablonu

I jeszcze jedno pytanie. Po zaktualizowaniu strony (usunięciu informacji) ta usunięta informacja nadal się pojawia. Dopiero kilkakrotne wysłanie do publikacji to zmieniło. I tak powrtórzyło się to u mnie kilka razy.
www.zspnwe.fantex.pl

Offline

 

#18 2017-03-05 20:52:46

 maniks

Administrator

5205538
Call me!
Skąd: Gdynia
Zarejestrowany: 2010-02-16
Posty: 523
WWW

Re: problem z wgraniem szablonu

lucyna0102 napisał:

Witam.
Właśnie mnie też interesują te pliki ( uploaded_20161127161134.iwprj_) czy one muszą być wszystkie  w projekcie, czy można je (te starsze) usuwać.

Ja bym zrobił kopię zapasował tego co mam. Następnie wyczyścił wszystkie pliki z serwera z konta w foldderze public_html oraz w projekcie, kolejnym krokiem to próba wrzucenia do internetu bez starych plików. Gdyby to nie pomogło wróciłbym do wersji z starymi plikami (po to bym robił kopie zapasową starych plików).

Offline

 

#19 2017-03-05 20:54:16

 maniks

Administrator

5205538
Call me!
Skąd: Gdynia
Zarejestrowany: 2010-02-16
Posty: 523
WWW

Re: problem z wgraniem szablonu

lucyna0102 napisał:

I jeszcze jedno pytanie. Po zaktualizowaniu strony (usunięciu informacji) ta usunięta informacja nadal się pojawia.

Ja zawsze czyszcze wszystko z serwera, aby nie mieszało się nowe z starym. Pewnie program i pliki są podobne i program "gubi się", które ma czytać.

Offline

 

#20 2017-03-26 17:42:57

lucyna0102

Użytkownik

Zarejestrowany: 2011-04-18
Posty: 31

Re: problem z wgraniem szablonu

Dziękuję za rady. Tak zrobiłam i jest ok.
Ale mam nowy problem. Od wczoraj nie można otworzyć mojej strony. Kiedy wpisuję adres wyskakuje mi komunikat:Not Found
The requested URL /index.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at www.zspnwe.fantex.pl Port 80

Dotyczy to tylko strony głównej, wchodząc przez Google, mogę otworzyć inne strony, ale główna się nie uruchamia.
Czy to moja wina, czy serwera?
Z Website x5 eksportuję jeszcze inną stronę i jest ok.
www.zspnwe.fantex.pl

Offline

 

#21 2017-03-27 21:06:25

 maniks

Administrator

5205538
Call me!
Skąd: Gdynia
Zarejestrowany: 2010-02-16
Posty: 523
WWW

Re: problem z wgraniem szablonu

lucyna0102 napisał:

Dziękuję za rady. Tak zrobiłam i jest ok.
Ale mam nowy problem. Od wczoraj nie można otworzyć mojej strony. Kiedy wpisuję adres wyskakuje mi komunikat:Not Found
The requested URL /index.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at www.zspnwe.fantex.pl Port 80

Dotyczy to tylko strony głównej, wchodząc przez Google, mogę otworzyć inne strony, ale główna się nie uruchamia.
Czy to moja wina, czy serwera?
Z Website x5 eksportuję jeszcze inną stronę i jest ok.
www.zspnwe.fantex.pl

Wina serwera, miał zawieszkę i nie pokazywał prawidłowo. Jak będzie to częste polecam zmienić serwer, gdyż ten nie jest najwidoczniej dobrej jakości

Offline

 
pun.pl - załóż darmowe forum dyskusyjne PunBB

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
http analityka śledcza