#1 2014-08-30 13:44:33

 maxbit

Często na forum

9259607
Call me!
Skąd: ireland
Zarejestrowany: 2011-04-20
Posty: 53
WWW

WebSite X5 Professional 10 - generator

Witam.

Mam taki  problem .

Kiedy ktos odwiedza ( page info ) mojej strony  ukazuje sie taki komunikat

Generator - Incomedia WebSite X5 Professional 10.1.8.52 - www.websitex5.com

Jak tego sie pozbyc na niektorych stronach ktore tu zobaczylem tego niema np. maniksa.

poradzcie

Offline

 

#2 2014-08-30 22:51:31

 Bora57

Często na forum

Zarejestrowany: 2010-06-19
Posty: 74
WWW

Re: WebSite X5 Professional 10 - generator

Jak tylko odpalisz Websita na pierwszym ekranie po lewej stronie na samym dole pojawi się na ostatniej pozycji zakładka "preferencje". Po jej kliknięciu w oknie dialogowym odznacz "Automatycznie wstaw metatag Generator. I tyle!!!!!!

Offline

 

#3 2014-08-31 23:31:32

 maniks

Administrator

5205538
Call me!
Skąd: Gdynia
Zarejestrowany: 2010-02-16
Posty: 523
WWW

Re: WebSite X5 Professional 10 - generator

maxbit napisał:

Witam.

Mam taki  problem .

Kiedy ktos odwiedza ( page info ) mojej strony  ukazuje sie taki komunikat

Generator - Incomedia WebSite X5 Professional 10.1.8.52 - www.websitex5.com

Jak tego sie pozbyc na niektorych stronach ktore tu zobaczylem tego niema np. maniksa.

poradzcie

Ja zawsze usuwam to ręcznie po wrzuceniu na serwer zmieniam kod html. Chociaż podpowiedz kolegi Bora57 jest cenna   P.S przy starszej wersji programu niż v10 nie ma możliwości odznaczenia tej funcji w preferencjach dlatego ja robię to ręcznie ingerując w kod hmtl.

Offline

 

#4 2014-09-03 23:30:55

 vtu

Lunatyk

Skąd: Radom
Zarejestrowany: 2010-04-09
Posty: 360

Re: WebSite X5 Professional 10 - generator

Maniks, jak masz cztery strony, to możesz sobie usuwać ręcznie. Ale jak masz dużo i często edytujesz
Ja do seryjnego usuwania tego generatora używam Notepad ++. Robi się to błyskawicznie we wszystkich plikach HTML jednocześnie.

Ostatnio edytowany przez vtu (2014-09-03 23:35:14)

Offline

 

#5 2014-09-21 00:18:27

 maxbit

Często na forum

9259607
Call me!
Skąd: ireland
Zarejestrowany: 2011-04-20
Posty: 53
WWW

Re: WebSite X5 Professional 10 - generator

komunikat mimo zmian ciagle widnieje w page info

Offline

 

#6 2014-09-21 11:57:58

 vtu

Lunatyk

Skąd: Radom
Zarejestrowany: 2010-04-09
Posty: 360

Re: WebSite X5 Professional 10 - generator

Witam Maxbit.
Piszesz "page info" czyli rozumiem: źródło strony.
W v.10 i 11 Profesional robisz tak jak napisał Bora.
W wersjach poniżej robisz tak:
Komunikat Generator usuniesz jeżeli skopiujesz z serwera na dysk plik html i w tym pliku usuniesz ręcznie niechciany wpis.
Następnie z powrotem przekopujesz go na serwer.
Więcej, odezwij się na Skype. Rysiek.

Ostatnio edytowany przez vtu (2014-09-21 12:00:06)

Offline

 
pun.pl - załóż darmowe forum dyskusyjne PunBB

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
fair play plus oleje samochodowe mokotów